POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Politică de confidenţialitate www.claudiumitea.ro are drept scop promovarea unei vieții sănătoase sub toate aspectele sale – nutriție, exerciții fizice, relaxare, meditare si viață socială.

 

Vă asigurăm că noi colectăm și procesăm datele cu caracter personal ale clienților, ale potențialilor clienți, ale membrilor, ale vizitatorilor site-ului web al clauriumitea.ro și ale destinatarilor buletinelor informative și comunicărilor comerciale în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea datelor cu caracter personal.

 

Atunci când Politica de Confidențialitate de față menționează „Claudiu Mitea”, „centrul wellness” „noi” sau „al nostru”, se referă la Mitea Claudiu Ilie PFA, cu sediul în Sibiu pe Str. Pulberariei nr. 6, ap. 2, Jud. Sibiu, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.F32/784/20.07.2015 și având Codul Unic Identificare 34796829, care este responsabilă pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal („Operator de Date”), în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

 

Această Politică de Confidențialitate explică ce fel de informații colectăm, modul în care le colectăm, le folosim, le procesăm și le dezvăluim și cum puteți gestiona și controla utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin urmare vă rugăm să o citiți cu atenție.

 

Această Politică de Confidențialitate, împreună cu Termenii și Condițiile, stabilesc bazele prelucrării datelor cu caracter personal de către  Claudiu Mitea.

 

Introducere:
—————

Definim „Membru” orice persoană care accesează și utilizează serviciile noastre. Orice persoană care dorește să devină membru trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani sau mai mult.

 

Potrivit legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal, datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este persoana care poate fi identificată direct sau indirect.

 

Prezenta Politică de Confidențialitate privește datele cu caracter personal ale clienților, ale potențialilor clienți, ale membrilor, ale vizitatorilor site-ului web al Claudiu amitea și ale destinatarilor buletinelor informative și comunicărilor comerciale și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru web, https://www.claudiumitea.ro/, cât și celor colectate prin intermediul adresei de e-mail sau a altor metode off-line.

 

În cazul în care nu sunteƫi Membru şi primiƫi un voucher cadou din partea unui Membru a clubului wellness, va trebui să vă prelucrăm datele cu caracter personal pentru ca dvs. să puteƫi beneficia de serviciile noastre.

 

Înƫelegem importanƫa confidenƫialităƫii datelor şi pentru a ne asigura că prelucrarea datelor se desfăşoară în conformitate cu legea, vă vom informa cu privire la toate aspectele privind prelucrarea datelor, drepturile şi opƫiunile dvs. Mecanismul implementat de noi în acest sens vă va permite să vă acordaƫi consimƫământul pentru prelucrarea datelor dvs. pentru a beneficia de serviciile noastre şi să vă acordaƫi consimƫământul doar pentru comunicările de marketing cu care vă simƫiƫi confortabil.

 

CMFIT24 vă va transmite un SMS cu toate informaţiile necesare la numărul de telefon pus la dispoziţie de către membrul CMFIT24 care v-a invitat în cluburile WELLNESS. După ce veţi primi un astfel de SMS, puteți solicita o programare în cadrul clubului wellness.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi Regulile privind Invitaţiile, Termenii şi Condiţiile, precum şi Regulamentul Intern de Funcţionare.

 

Acordul parental:
—————

Doar adolescenții cu vârsta peste 18 ani au acces la achiziționarea unui abonament pentru centrele de sănătate.

 

Dacă, în funcție de vârsta potențialului membru este necesar consimțământul părinților conform disp